EUROMUZIKA

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Te nderuar kliente EUROMUZIKA ofron perdorimin e kartes Cashback deri ne shumen e shpenzuar prej jush ne vleren 20000 lek te reja.
Ju faleminderit per mirekuptimin.

Përshkrim

Kompania Euromuzika me eksperience 20 vjecare ofron instrumenta muzikore,sisteme audio dhe ndricimi per Dj,muzike live,bar restorant,hotele,zyra etj
Ju mirepresim.
Kontakt:052222765
cel;0692070422
email:info@euromuzika.net

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në EUROMUZIKA?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.