Caffe Centro America

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Kafeja jone ështê e disponueshme për të gjitha llojet e ekspresave. Prodhohet në Napoli , Itali sipas traditës tradicionale vendase. Distribucioni eskluziv kryhet nga kompania jonë në të gjithë territorin e Shqipërisë

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Caffe Centro America?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.