LIBRARI DYRRAHU

Cashback & Shopping Pikët

 • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e premte 8:00 e paradites - 8:00 e pasdites
  e shtunë 9:00 e paradites - 8:00 e pasdites
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3550015

Përshkrim


Kompania jone operon prej shume vitesh ne tregun shqiptar.Ne fillime operonte ne treg me shperndarjen e teksteve shkollor ,duke pasur eksluzivitetin e librit shkollor ne qytetin e Durresit .Pershkak te kerkeses lindi dhe ideja e hapjes se nje dyqani me artikuj kancelarie .Gjate viteve kompania pati zhvillime te shumta .Sot operojme me kater dyqane ne pikat me kryesore te qytetit te Durresit,ne shitje me pakic te artikujve te kancelarise,lodrave,mjeteve didaktike.Librari Dyrrahu disponon dhe magazinen e saj qendrore qe merret me shitjet me shumice per te gjitha subjektet .

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në LIBRARI DYRRAHU?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.