Farmaci Shaba

Cashback & Shopping Pikët

 • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e shtunë 8:00 e paradites - 9:00 e pasdites
  e diel 8:00 e paradites - 2:00 e pasdites
 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3550014

Përshkrim

Farmaci “Shaba” operon ne tregun farmaceutik qe prej vitit 2009,ofron sherbime farmaceutike per pacientet e saj,matje te glicemise,matje te tensionit arterial.Ne kujdesemi per shendetin tuaj!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farmaci Shaba?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.