Farmaci Tanja

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Farmaci Tanja ndodhet ne Lagjen 1 Rruga Taulantia Durres, ka filluar aktivitetin qe ne vitin 1995. Farmaci me kontrate me Drejtorine Rajonale te sigurimit shendetsor. I ofron pacienteve sherbim cilesor dhe profesional nisur nga esperiance e gjate e punes ne kete sektor qe nga viti 1983
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farmaci Tanja?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.