Përfitimet tuaja në Adobe

  • 5% Cashback + 5% Creative Cloud Monthly, Document Cloud Monthly , CCT Monthly, Stock Mini Sub - 3 Images
  • 3% Cashback + 5% Creative Cloud Paid Up Front + Stock Single Image - Video + CCT Yearly
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Adobe

The benefits don't apply to the following products: White Glove Premiere Pro Monthly, Stock Subscriptions,White Glove Acrobat Pro Monthly, White Glove CC Individual Monthly. The benefits only apply to the first month of the subscription.
Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Adobe

Adobe revolutionizes how the world engages with ideas and information. The company’s award winning technologies and software have redefined business, entertainment, and personal communications by setting new standards for producing and delivering content anytime, anywhere.

ID e Kompanisë Partnere
109000871

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Adobe?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.