Blerje me Cashback – Blerja e bërë më e lehtë me ndihmën e Cashback App!

Cashback App

Me shkarkimin e aplikacionit falas Cashback App, mund të gëzoni gjitha Shopping Benefits kur jeni jashtë dhe të zënë.

  • Gjeni lehtë Kompanitë partnere lokale
  • Shopping Point Deals të sigurta në çdo kohë
  • Qasje të lehtë në profilin tuaj dhe Cashback Card digjitale
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play

Blerje me Cashback, kudo që gjendeni!

Gjeni Partners lokal

Gjatë një dite jashtë ju duhet që të gjeni një Kompani Partnere për disa produkte kryesore, një ushqim të shijshëm ose produkte kujtimesh për të afërmit tuaj? Me aplikacionin Cashback App, mund me shpejtësi të gjeni gjithë Kompanitë Partnere lokale në rajonin tuaj dhe për këtë arsye në çdo kohë do mund të përfitoni nga përfitimet e Shopping Benefits.

Пронајдете Cashback Shops со помош на Cashback App
Пронајдете го соодветниот Shopping Point Deal во секое време

Çdoherë Deal oferta e duhur

Keni gjetur një Kompani partnere në afërsi i cili gjithashtu ofron Shopping Point Deal të përkryer? Hapni aplikacionin Cashback App dhe kënaquni! Zgjidhni një Deal ofertë, riktheni pikët nga Shopping Points dhe merrni Deal tuaj në arkë.

Вашата дигитална Cashback Card

Cashback Card-a digjitale e juaj

Nëse arrini në arkë dhe nuk keni me vete Cashback Card, nuk është problem: Me aplikacionin Cashback App, çdoherë keni versionin digjital të Cashback Card me vete që të gëzoni gjitha përfitimet e Shopping Benefits pa asnjë shqetësim.

Përfitimet tuaja

Përfitoni kudo që të gjendeni

Me aplikacionin Cashback App, mund të eksploroni një botë të plotë të Kompanive Partnere – në rajonin tuaj, në vendlindje ose jashtë vendit. Gjithashtu keni në dispozicion Online Shops me një klikim, ndaj mund të përfitoni në çdo kohë, nga çdo vend!

Со Cashback App профитирате секаде и секогаш
Со Cashback App секогаш имете преглед врз шопингот

Planifikim pa shqetësim

Ju kujtohet një ushqim spontan në një restorant të mrekullueshëm? Ose, ndoshta një shëtitje të qetë nëpër dyqanet? Me aplikacionin Cashback App, mund sërish të jeni të organizuar madje edhe kur jeni në lëvizje, duke ju mundësuar të gëzoni përfitimet dhe të shfrytëzoni ofertat ekskluzive dhe Deals të mrekullueshme. Mos humbni sërish më Cashback dhe Shopping Points!

Со Cashback App купувате со предности во целиот свет

Blerje në gjithë botën

Me më tepër se 150,000 Partners në gjithë botën, çdoherë do të gjeni saktë atë që do të kërkoni; pa dallim a jeni jashtë për relaksim, një ushqim të shijshëm me të dashurit tuaj, ose diku duke blerë gazetën tuaj ditore. Gjeni gjithë Partners në rajonin tuaj dhe gjitha ofertat më të reja dhe Deals oferta ekskluzive me aplikacionin tonë Cashback App.

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.